Project Description

Wireframe Web Design logo

Wireframe Web Design

Puuttuuko yritykseltäsi kotisivut kokonaan vai pitäisikö vanhoja uudistaa?

Esittely

Digitaalisen suunnittelun hybridisuunnittelija. Toteutan freelancerina yksilölliset kotisivut, jotka eivät huku massaan. Web-suunnittelijalla on oltava graafikon ja koodarin taidot eli on osattava ajatella visuaalisesti ja teknisesti. Web design on kotisivujen suunnitteluprosessi, joka yhdistää rakenteen, sisällöntuotannon, graafisen suunnittelun ja web-sivun kehitystyön eri osa-alueet. Yhteistyökumppanina olen digitaalinen Sveitsin armeijan linkkuveitsi ja saat käyttöösi kaiken osaamiseni 100%.

Työvaiheet

Kotisivujen toteutus ja suunnittelu aloitetaan maksuttomalla alkukartoituksella, jonka jälkeen laaditaan projektin toimeksiantosopimus. Käymme yhdessä läpi toiveesi graafisten elementtien ja rakenteen osalta. Suunnittelen graafiset elementit ja prototyypin käyttöliittymärakenteelle.

Toteutusvaiheessa aloitan kotisivujen kehittämisen, mitkä toteutetaan teknisesti ja visuaalisesti toimivaksi Webflow-julkaisualustalla. Webflow käyttää Amazonin ja Fastlyn palvelimia, jotka takaavat luotettavat ja nopeat yhteydet. Webflow eroaa perinteisistä kotisivukoneista monipuolisuudellaan, eikä sivujen räätälöimismahdollisuuksia ole rajattu. Lisäksi Webflow sallii koodin tuonnin ulos alustalta, jos tulevaisuudessa on tarvetta siirtää sivusto toiselle palveluntarjoajalle.

Sinulle kaikki tämä tarkoittaa automaattisia varmuuskopioita, tietoturvallista alustaa ja helppoa ylläpitoa ilman ylimääräisiä lisäosia, jotka eivät hidasta sivujen nopeutta.  Saat projektin lopussa sisällönhallintajärjestelmän itsellesi henkilökohtaisen käyttäjäkoulutuksen mukana, joten pääset jatkossa päivittämään sivuja itsenäisesti.

Kotisivujen toteutuksessa otetaan huomioon saavutettavuus, nopeus, sekä tietoturva. Jokainen suunnittelemani ja toteuttamani sivusto on myös responsiivinen eli ne mukautuvat käyttäjän päätelaitteen mukaan.

Lisäksi

Avustan teknisen puolen kanssa tarvittaessa, esim sähköpostin tai domainin hankinnassa. Lisäksi sivuston toteutukseen on mahdollista sisällyttää:

  • kuvankäsittelyä
  • laaja hakukoneoptimointi sis. hakusana-analyysiä ja kilpailijakartoitusta
  • sisällöntuotantoa
  • logon muokkaus
  • Googlen palveluiden käyttöönotto (Ads, Analytics yms)

Erikoisosaaminen

  • Tietoturva
  • Digitaalinen suunnittelu
  • Kuvankäsittely
  • Palvelumuotoilu
Ota yhteyttä