Project Description

Wannado logo

Wannado

Digitaalinen assistentti- ja ongelmanratkaisupalvelu. Me tehdään sun tekemättömät työt. Etänä tai läsnä. Ilman sitoutumista.

Markkinointiteknologian #SuperAssarit suunnittelevat ja toteuttavat markkinointisi tekniset ratkaisut aina verkkosivustoista markkinointiautomaatioihin, uutiskirjekampanjoihin sekä some- ja GoogleAds-mainontaan. Suunnittelemme tekniset ratkaisut kustomoidusti, asiakkaan tarpeiden mukaan.

Erityisesti WordPress on lähellä meidän sydäntä kotisivualustana, toki muitakaan sivuja emme vierasta! Meiltä myös laajemmat ja kustomoidut ratkaisut, kuten verkkokaupat ja verkkokurssialustat, joilla pääset myymään palveluasi ja tuotteitasi tehokkaasti.

Erikoisosaaminen

Konkreettisen avun ja hyödyn tuottaminen asiakkaillemme on aina ykköstavoitteemme. Olemme ylpeitä tuloksellisesta yhteistyöstä asiakkaidemme kanssa ja huippujutuista, joita teemme eri aloilla. Tältä sivulta löydät referenssejä ja työnäytteitä erityisesti markkinnoinnin, asiakaspalvelun ja myynnin töistämme. Ota rohkeasti yhteyttä, jos jää kysyttävää!

Ota yhteyttä