Project Description

NettiSeitti – Micmedi Oy

Micmedi Oy:n toiminta on alkanut IT -palveluista 1990 -luvulla ja osakeyhtiönä olemme toimineet vuodesta 2007. Myynti- ja huoltopalvelut ovat edelleen vahvasti mukana, mutta lähivuosina olemme laajentaneet toimintaamme myös websivustojen suunnitteluun ja toteutukseen. Toimipisteemme sijaitsee Pirkanmaalla Sastamalassa, mutta toimimme koko Suomen alueella.

Toteutamme responsiiviset ja nykyaikaiset internetsivustot koko Suomen alueella. Nykyään ihmiset käyttävät yhä useammin mobiililaitteita sivustojen katseluun. Responsiivinen sivusto takaa, että sivusto skaalautuu jokaiselle laitteelle sopivaksi, olipa kyseessä sitten tietokone, tabletti tai puhelin.

Päätavoitteemme on tyytyväinen asiakas ja näin ollen haluammekin ottaa huomioon asiakkaan ideat ja toiveet. Voimme suunnitella sivustoa yhdessä asiakkaan kanssa välimatkasta huolimatta, sillä sähköpostitse tai puhelimitse yhteydenpito onnistuu ympäri Suomen. Oletpa siis Helsingissä taikka Lapissa, voimme siitä huolimatta suunnitella yhdessä sivuston rakennetta sekä materiaaleja.

Useimmat toteuttamistamme sivustoista on toteutettu ilman palvelimelle asennettavaa erillistä julkaisujärjestelmää. Se vaikuttaa yleensä positiivisella tavalla esimerkiksi sivuston käyttönopeuteen.

Miksi ilman julkaisujärjestelmää toimivat sivustot ovat yleensä parempia kuin julkaisujärjestelmää käyttävät sivustot ?
Alla muutamia ilman julkaisujärjestelmää toteutettujen sivustojen hyviä puolia verrattuna julkaisujärjestelmällisiin sivustoihin:
– Sivuston latausnopeus on yleensä nopeampi, ihmiset eivät jaksa kovinkaan montaa sekuntia odottaa sivuston latausta ennen kuin siirtyvät toiselle sivustolle.
– Ylläpito ei juurikaan vaadi omaa aikaa eikä julkaisujärjestelmää tarvitse päivittää esim. tietoturva-aukkojen vuoksi. Julkaisujärjestelmän päivitykset saattavat koitua ajanmyötä hyvinkin kalliiksi.
– Saat yhdellä pakettihinnalla sivuston eikä sen jälkeen koidu lisäkustannuksia, vuosittain kuluja koituu vain webhotellista. Ainoastaan mahdollisista materiaalien lisäyksistä sivustolle koituu kustannuksia materiaalien määrästä riippuen.

Jos materiaaleja on tarvetta lisätä säännöllisesti (esim. lounasravintolan ruokalistan päivitys viikoittain yms.), voimme sopia yhdessä asiakkaan kanssa pakettihinnan sivuston materiaalipäivityksille.

Ilman julkaisujärjestelmää toimivan sivuston ansiosta voit säästää aikaa, rahaa ja saada jopa uusia kävijöitä sivustollesi.

Websivuston toteutuksen yhteydessä kauttamme onnistuu mm.
– Hakukoneoptimointi, hakukonenäkyvyys Google, Bing ja Yahoo -hakukoneissa
– Yrityksen lisääminen Google Maps -palveluun
– Google Analytics -kävijäseurannan lisääminen
– Webhotellin eli palvelintilan ja domainin luonti
– Sähköpostiosoitteiden lisääminen palvelimelle
– SSL -sertifikaatin lisääminen
– Logosuunnittelu sopimuksen mukaan

Ole yhteydessä meihin niin kartoitamme juuri sinulle sopivimman websivustopaketin !

Yhteystietomme:
Puh. 0400 836 545
Puh. 040 152 3801 / Aleksi Lammi, internetsivujen suunnittelu ja toteutus
Sähköposti: websivut@micmedi.fi

Erikoisosaaminen

  • Verkkosivuston käyttötarkoituksen huomiointi
  • Hakukoneoptimointi
  • Responsiiviset sivustot eli sivusto skaalautuu jokaiselle laitteelle sopivaksi
  • Webhotellin eli palvelintilan ja sähköpostiosoitteiden luonti
Ota yhteyttä