Project Description

Nettimaailma.fi

Valmistamme laadukkaat ja ammattitaidolla hakukoneoptimoidut WIX-kotisivut kaikkeen tarpeeseen. Olemme vakavarainen kotimainen perheyhtiö ja meillä on AA-luottoluokitus.

WIX on nopeimmin kasvava alusta maailmassa ja sillä on miljoonia käyttäjiä. WIX:n käyttö ja päivittäminen on helppoa, paljon helpompaa kuin muilla alustoilla. WIX:n hakukonenäkyvyys on huippuluokkaa ja me teemme aina valmistamillemme kotisivuille ammattimaisen hakukoneoptimoinnin, jotta sivusto nousee hakutuloksissa mahdollisimman hyvin. Valmistamme sivut asiakkaan toiveiden mukaisesti. Huomioimme aina uusimmat vaatimukset sivustojen suhteen, jotta ne vastaavat hakukoneiden ja verkon vaatimuksia. Olemme WIX-kotisivujen virallinen partneri sekä Viestintäviraston hyväksymä virallinen .FI-domain välittäjä.

Verkkokaupat luomme käyttäen ECWID-verkkokauppaohjelmaa. ECWID on erittäin laajoilla ominaisuuksilla varustettu verkkokauppaohjelmisto. Mukana tulee aina Facebook- ja Instagram-kauppa sekä lukemattomia muita ominaisuuksia, joista muissa alustoissa joutuu yleensä maksamaan erikseen. Upotamme ECWID-kaupan WIX-kotisivualustaan ja näin sinulla on erittäin laajoilla muokkausmahdollisuuksilla olevat kotisivut ja verkkokauppa. ECWID-kauppaan on saatavilla mm. Paytrail maksutavat, Shipit-toimitustavat sekä Klarna osamaksu- laskuvaihtoehdot ja monia muita maksu- ja toimitustapoja.

Pyydä edullinen tarjous toimivista ja hyvin hakukoneilla löytyvistä kotisivuista.

Erikoisosaaminen

Olemme Suomen johtavia WIX-kotisivujen SEO-osaajia ja teemme jo olemassa oleville WIX-kotisivuille hakukoneoptimointeja.

Ota yhteyttä