Project Description

Mainostoimisto Grafesko

Mainostoimisto Grafesko on pirteä mainostoimisto Uudestakaupungista. Ensisijaisena tehtävänämme on auttaa asiakkaitamme kasvamaan ja menestymään.
Tarjoamme laadukkaat ja monipuoliset graafisen suunnittelun, valokuvauksen ja videotuotannon palvelut – verkkopalveluja unohtamatta. Meiltä saat mm. nykyaikaiset nettisivut, verkkokaupat ja muut verkkopalvelut, yritysvideot ja painotuotteet. Mainostoimisto Grafesko on perustettu 1993 ja meihin ovat luottaneet lukuisat yritykset ja yhteisöt ympäri Suomen.

Verkkosivut ja -kaupat, verkkopalvelut

Mainostoimisto Grafeskosta saat luonnollisesti myös kattavat verkkopalvelut, joiden toteutuksesta webmasterimme vastaa.

WEBHOTELLI JA DOMAIN Hankimme puolestasi sinulle toiveidesi mukaisen www-osoitteen ja tilan verkkosivuillesi, mukaan saat tarvittavat tietokannat ja email-laatikot (Louhi).
VERKKOSIVUT Toteutamme sinulle responsiiviset, nykyaikaiset ja helppokäyttöiset verkkosivut joita voit itse halutessasi helposti hallita.
SSL-SUOJAUS Asennamme sivustoosi SSL-suojauksen, jotta sivustosi olisi turvallinen.
BACKUP JA VIRUSTURVA Asennamme virusturvan ja otamme säännölliset varmuuskopiot sivustostasi.
SOSIAALINEN MEDIA Suunnittelemme strategian some-toimintaasi tai hoidamme halutessasi koko homman yhdessä sovituin päivityksin.
SEO / SEA / SEM Optimoimme sivustosi hakukoneystävällisiksi, analysoimme sivustosi vierailijat ja markkinoimme kohdennetusti.

Verkkokaupparatkaisut

Kasvata myyntiäsi tai hanki lisäansioita ja ryhdy verkkokauppiaaksi! Rakennamme näköisesi ja tarpeisiisi sopivan verkkokaupan ja laitamme kaupan myyntikuntoon.

Erikoisosaaminen

  • WordPress-sivustot
  • Woocommerce-verkkokaupat
  • Graafinen suunnittelu
  • Valokuvaus
ota yhteyttä