Project Description

Luova Toimisto Ensemble

Vuonna 2014 Luova toimisto Ensemble Oy perustettiin tahdosta ja tunteen palosta luoda mielenkiintoisia ja mieleenpainuvia tuotantoja kokonaisvaltaisesti kaikkiin medioihin. Kyky toimia sekä suunnittelun että ohjelmistokehittämisen aloilla on mahdollistanut Ensemblen nousun merkittäväksi alan toimijaksi, joka kykenee ketterästi suunnittelemaan, valmistamaan ja julkaisemaan monimutkaisiakin kokonaisuuksia.

Nykyaikainen, moderni luova toimisto kykenee yhdessä laajan, kansainvälisen verkostonsa kanssa tarjoamaan huikean kattauksen suunnittelu-, ohjelmisto- ja markkinointituotantoja koordinoiden projekteja rautaisella kokemuksella.

Suunnittelemme ja tuotamme eri laitteille skaalautuvat kokonaisuudet juuri sinun tarpeisiisi räätälöidyllä sisällönhallintajärjestelmällä. Tuotamme saman katon alta niin yksinkertaisemmat kampanjasivut ja ländärit, kuin vaativammatkin verkkokauppa- ja järjestelmätuotannot. Voimme tarpeen mukaan integroida sivustolle myös valitsemasi rajapinnat, jotta työmääräsi vähenee ja sivusto palvelee kävijöitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Erikoisosaaminen

  • Erikoistuotannot
  • Verkkokaupat
  • Järjestelmät
  • Mobiilisovellukset
Ota yhteyttä