Project Description

kotisivu.dev

Olen Oulusta käsin toimiva verkkosivustoyrittäjä, jonka erikoisosaamista on sivuston analytiikka ja nopeusoptimointi. Tarjoan suomalaisille yrityksille mm. verkkosivustojen kehitystä, nopeusoptimointia ja sivuston analytiikan määrittämistä. Tavoitteenani on auttaa sinua saavuttamaan toiminnalliset ja sinun liiketoimintaa tukevat sivustot, joita pystyt myös tarvittaessa muokkaamaan itse.

Sivustot toteutetaan tekniikoilla, jotka mahdollistavat laajan jatkokehityksen eli pääset alkuun kevyemmälläkin sivustolla. Teknisellä tasolla tämä tarkoittaa sitä, että tekemisessä yhdistetään WordPressin dynaamisuus sekä oman HTML/CSS/PHP/JS -koodin muokattavuus. Sinulle tämä tarkoittaa sitä, että saat itsellesi sellaiset sivustot kuin haluat ja emme ole editorien tuomien rajoitusten varassa. Koodi itsessään toteutetaan kevyesti, joka tuottaa nopeita ja helposti muokattavissa olevia sivuja.

Jokainen sivusto sisältää rajattoman käyttöoikeuden seuraaviin lisensseihin:
– Oxygen Builder (arvo 192€)
– Advanced Scripts (arvo 17€)
– Hydrogen Pack for Oxygen (arvo 34€)
– Fluent Form Pro (arvo 170€)

Oletko aloitteleva yrittäjä?
Verkkosivujen ja sähköpostipalveluiden pystyttäminen ei ole monelle helppo asia. Tästä syystä jokainen ostettu kotisivu sisältää opastuksen, jotta toiminnan aloittaminen olisi mahdollisimman helppoa.

Erikoisosaaminen

  • Sivuston nopeusoptimointi
  • Liiketoiminnalle merkityksellisten sivustojen teko
Ota yhteyttä