Project Description

ErgoRise

ErgoRise on perustettu vuonna 2003. Yritys tarjoaa Internet -palveluita yrityksille, yhteisöille sekä yksityishenkilöille. Liiketoiminnan perustana on kokonaisvaltaisten Internet -ratkaisujen valmistus avaimet käteen periaatteella sekä niiden ylläpito. Eri tahojen kanssa tehdyt yhteistyösopimukset takaavat laadukkaat palvelut, kuten graafisen osaamisen ja webhotellien 24/7 teknisen ylläpidon.

ErgoRise pystyy tarjoamaan webhotellit suoraan asiakkaile omina palveluinaan. Tämä mahdollistaa kokonaisratkaisujen tarjoamisen asiakkaille, jotka sisältävät kotisivuratkaisun lisäksi webhotellin verkko-osoitteineen SSL sertifikaateilla.

Pystymme tuottamaan edullisesti ja luotettavasti kotisivut, koska yrityksellä on jo 18 vuoden kokemus Internet palveluiden toimittajana. Kaikki projektit ovat  toteutuneet suunnitelmien mukaan ja asiakas on ollut tyytyväinen lopputulokseen. ErgoRise pysyy ajantasalla tietotekniikan kehityksessä opettelemalla ja tekemällä sivustoja uusilla tekniikoilla, joita tulee markkinoille. Kehitys tulee näkymään sivujen päivityksien yhteydessä. Kotisivujen ylläpito eli päivitykset hoituvat helposti
internetin välityksellä asiakkaille tarjottavan hallintatyökalun avulla tai sähköpostitse. Kotisivujen tekoon käytetyt ohjelmat on valittu mahdollisimman edullisista, mutta kilpailukykyisistä ratkaisuista.

Tietoturva on meille tärkeää ja siten ErgoRise pystyy tarjoamaan SSL sertifikaatit, jotka ovat jo perusvaatimuksia muun muassa Google -hakukoneelle. Pystyt ostamaan SSL sertifikaatin meidän kautta ja pystymme hoitamaan myös sen asennuksen ja vuosittaisen uusimisen.

Nykypäivänä Internet on yksi suurimmista mainonnan alueista. Se tavoittaa suuren joukon ihmisiä eri puolilta maailmaa. Tästä johtuen on tärkeää, että pysyy mukana kilpailussa ja laajentaa omaa mainontaansa Internetiin. ErgoOptimizing sisältää sivuston optimoinnin siten, että se tukee Googlen hakuperiaatteita.

Yrityksen merkittäviä valtteja ovat tyytyväisyystakuu ja ammattitaitoinen konsultointi. Kotisivujen rakentamisen alkuvaiheessa valitaan asiakkaalle sopiva kotisivupaketti, jota räätälöidään tarpeen mukaan. Sivut rakennetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti alusta loppuun.

Erikoisosaaminen

Laaja tietotekniikka konsultointi.

  • MS SQL, MySQL
  • MS Windows Server, MS SQL Server, IIS
Ota yhteyttä